Home / archiefcentraal / vechtdalkok ziet weg voor zich wegspoelen

vechtdalkok ziet weg voor zich wegspoelen

Vechtdalkok Johan Drenth was woensdag getuige van een bizarre situatie in Schotland. De chefkok van restaurant De Vechtdalkok in Dalmsholte zag vlak voor zijn ogen een stuk weg wegspoelen. “We gingen hier langs en de weg was er nog”, laat Drenth weten op Facebook. Zijn reisgenoot Frits Volkerink zei nog: ‘Dat gaat niet lang goed’.

“Na 500 meter moesten we stoppen voor een gebroken hoogspanningkabel op de weg. Wij weer terug en toen was de helft van de weg al weg! Gelukkig konden wij er nog net langs. Even later was dus de hele weg foetsie.”

Lees ook

Rick Evers: Wit rood wit

Ik heb het virus. Het is niet anders. Opgelopen tijdens Ajax tegen Cambuur Leeuwarden in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.