van leeningen en bebsler winnen ten broeke loop in lemelerveld

Bij de mannen bleef Van Leeningen zijn achtervolger Mark Jansonius achttien seconden voor. Leon Ruijter uit Wijhe was de snelste Sallander, hij finishte als derde. Bij de dames bereikten, naast winnares Bebseler, ook Anita Reimert uit Zwolle en Loes Jansen uit Haarle het podium.

Het waren prima loopomstandigheden zondagmiddag in Lemelerveld. Een graad of negen, droog en zelfs een najaarszonnetje. Toch was het parcours verre van eenvoudig door de vele regen die de afgelopen dagen viel. Over veelal onverharde ondergrond legden de deelnemers hun afstand af. Behalve de 5000 meter waren er voor de jeugd ook afstanden van 500, 1000 en 2500 meter.

Bekijk hier de volledige uitslagen. Zondag 20 december gaat het Sallands Cross Circuit verder, dan staat de Coop Crossloop in Luttenberg op het programma.

Fotograaf Johan Bokma was zondag aanwezig in Lemelerveld:

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.