ut geet an met 3koteboebo in capellenborg theater wijhe

Streekcabaretgroep 3Koteboebo staat zaterdagavond 9 januari in het Capellenborg Theater in Wijhe met de voorstelling ‘Duivenmelkers’. De voorstelling is voor tien à twintig procent in het Sallands dialect, maar de rest is gewoon ‘geaccentueerd’ Nederlands.

Bezoekers zijn uitgenodigd voor de jaarvergadering van de duivenmelkersvereniging. Daar zullen ze natuurlijk alle vaste onderdelen van de agenda doorlopen. Bestuursfuncties zijn overigens niet beschikbaar, want de huidige bestuursleden willen blijven zitten. De agenda is ook nog niet klaar vanwege een lakse voorzitter.

Na de pauze is er een verassing. Namelijk, een artiest of meerdere artiesten die de vergadering gaan opleuken. Wie dat is of zijn zeggen de Duivenmelkers natuurlijk niet, dan is de lol eraf. Je kunt ook nog rekenen op een kopje koffie bij aankomst. Al met al genoeg redenen om op de jaarvergadering aanwezig te zijn.

De Duivenmelkers vergadering, annex voorstelling, vindt plaats op zaterdag 9 januari om 20.15 uur in Capellenborg Theater in Wijhe. Kaarten kosten vijftien euro en zijn te koop via staging2.theatersolstwijhe.nl en bij DA drogist Bourquin, Boek en Kantoor Korten en Tourist Info Holstohus.     

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl.             

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.