uitleg over sociaal domein in lemelerveld

Alle gemeenten hebben met de transitie van het Sociaal Domein te maken gekregen. Zij gaven bij het Rijk aan de taken op dit terrein beter te kunnen organiseren dan de landelijke overheid: “geef ons de bevoegdheid en verantwoordelijkheden”.

Verschillende vragen komen tijdens de themamiddag aan bod. Wat zijn de regels wanneer het zelfstandig niet meer gaat? Hoe zit het met het aantal uren en wat wordt van de burger verwacht, zoals eigen kracht en financiën? Er is voldoende gelegenheid om met elkaar in discussie te gaan. De middag beperkt zich niet alleen tot ouderen. Iedereen is welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.