tweede herdruk herinneringen aan de oorlog heeten 1940 1945 in de verkoop

De tweede druk van het oorlogsboek ‘Herinneringen aan de oorlog Heeten 1940-1945’ van de projectgroep van de werkgroep Historisch Heeten gaat in de verkoop. De bestelde boeken kunnen woensdag 30 december van 18.00-20.00 uur afgehaald worden in de koffiecorner van het woon-en zorgcentrum Stevenskamp aan de Weseperweg in Heeten.

De boeken zijn voor 25 euro per stuk (contante betaling) ook voor directe verkoop beschikbaar. Daarna zijn ze na telefonische afspraak af te halen en te koop bij Herman Zennipman, Nieenhof 18, 8111 CA Heeten, tel: 0572-381457. Om aan de vraag van veel belangstellenden tegemoet te komen heeft de projectgroep het oorlogsboek eenmalig laten herdrukken. Het boek is ook te koop bij Bruna in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.