Home / archiefcentraal / tupperware dames en kerstworkshop in dorpshuus heino

tupperware dames en kerstworkshop in dorpshuus heino

De dames van Tupperware zijn donderdag 10 tot en met zaterdag 12 december tussen 9.00 en 12.00 uur in het Dorpshuus Heino aanwezig met een pop-up store van Tupperware-bakjes. Er zijn demonstraties, je kunt zelf artikelen uitproberen, hapjes proeven en artikelen bestellen. Bovendien kun je kapotte Tupperware-artikelen retourneren. Speciaal voor deze pop-up store is er een leuke kerstaanbieding.

Kerstworkshop
Wil je zelf onder begeleiding en in een gezellige sfeer een mooi kerststuk maken? Dat kan ook dit jaar weer in het Dorpshuus. Het enige wat je moet meenemen is een scherp mesje en je gaat naar huis met een prachtig zelfgemaakt kerststuk. Deze avond vindt plaats op 15 december van 19.30 tot 22.00 uur en de kosten bedragen 25,00 inclusief materiaal. Ga naar http://www.dorpshuusheino.nl/cursussen/ of de informatiebalie in het Dorpshuus voor meer informatie.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.