tricklebolt en dj wesley op feest rood geel

Rood-Geel, de supportersvereniging van Rohda Raalte, sluit vanavodn, vrijdag 11 december vanaf 20.30 uur, de eerste seizoenshelft weer af met een heuse feestavond. Deze feestavond is bedoeld voor een ieder die iets met Rohda Raalte heeft in de ruimste zin van het woord.

De selectie van Rohda Raalte 1 zal een groot deel van de avond de aanwezigen weer van drankjes voorzien. Daarnaast heeft Rood-Geel ook dit jaar weer een schitterend muzikaal programma weten samen te stellen. Zo is DJ Wesley de hele avond present, maar vooral uniek is dat er deze avond voor het eerst een live-band bij Rohda Raalte zal optreden.

Tricklebolt zal deze avond zijn opwachting maken in de Rohda-kantine. Tricklebolt afkomstig uit Lemele maakt Engelstalige rockmuziek met als grote inspiratiebronnen Led Zeppelin, Deep Purple en Black Sabbath. Sinds de oprichting in 2014 heeft de band veel optredens gedaan op onder meer Stoppelhaene, HobNob, Pedro Pico Pop, Melkweg Amsterdam, Stone Rock en het Bevrijdingsfestival Overijssel. Of dat niet voldoende is wonnen ze in 2014 ook Kunstbende Overijssel en de bandcompetitie de Wraak van Salland. En stonden ze ook op Eurosonic en verzorgden zij de after-party bij Di-Rect in Kampen. Tricklebolt speelt gedurende de avond zo’n 1,5 uur en de rest van de avond is het feest aan DJ Wesley.

Uiteraard heeft Rood-Geel de prijzen van de consumpties weer heel aantrekkelijk gemaakt. Vooral de bestaande en nieuwe leden van Rood-Geel drinken tegen super ouderwetse prijzen. Een lidmaatschap kost maar € 11,- per jaar en kan aan de deur worden afgesloten. De eerste 10 consumpties kosten voor leden € 1,20 per stuk en daarna (net als voor de niet leden) € 1,50.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.