trainerschap bert spies hoonhorst ten einde

Na vier seizoenen komt er een einde aan het trainerschap van Bert Spies bij de selectie van vv Hoonhorst. In goed overleg hebben spelers, bestuur en trainer besloten om na het seizoen 2015/2016 uit elkaar te gaan. Vv Hoonhorst moet dus op zoek naar een nieuwe trainer. Binnenkort wordt de sollicitatieprocedure voor een nieuwe hoofdtrainer opgestart. Geïnteresseerden kunnen zich ook melden via seniorenzaken@vvhoonhorst.nl.    

Loopbaan
Bert begon zijn loopbaan in Hoonhorst uitstekend. Via de nacompetitie promoveerde Hoonhorst in het seizoen 2012-2013 naar de vierde klasse. Helaas duurde het verblijf in de vierde klasse maar een jaar. Hoonhorst deed het lang niet slecht, voetbalde niet minder dan 33 punten bij elkaar, maar degradeerde toch naar de vijfde klasse. In het seizoen 2014/2015 was Hoonhorst weer dicht bij promotie naar de vierde klasse. In en tegen Fleringen had Hoonhorst lang zich op promotie, maar in de verlenging trok uiteindelijk Fleringen aan het langste eind.

Tweede plaats
Ook dit seizoen doet Hoonhorst het uitstekend. De supporters worden regelmatig verwend met prachtig voetbal, de sfeer is uitstekend en Hoonhorst staat verdienstelijk tweede op slechts een punt achter koploper Ulu Spor. De club gaat ervanuit dat het seizoen op een positieve manier wordt afgesloten en dat met een mooi resultaat afscheid kan worden genomen van Bert. Hij trainde in het verleden onder meer Dalfsen, Broekland en ’s Heerenbroek en heeft aangegeven mogelijk open te staan voor een nieuw avontuur. 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.