tismawajewendband zet bewoners swaenewoerd in het zonnetje

Feest- en dweilorkest TismawajewendBand uit Raalte heeft zaterdag vijftien hoogbejaarde bewoners van verzorgingshuis Swaenewoerd een middagje uit aangeboden in het centrum. De bewoners kregen het middagje uit aangeboden omdat ze al een tijd in de verbouwing zitten. Het idee kwam van de leden van de band zelf. “Dit jaar is ons kerstpakket voor hun. En dat gaf veel blije gezichten, zowel bij de bewoners als de bandleden”, vertelt Herman Harms namens de band.

Na een concert op het terras bij Neuf werd er gegeten bij Hotel de Zwaan. Een topdag voor de bewoners die mee mochten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.