tentoonstelling duivenverenigingen raalte heino en wijhe

Duivenverenigingen uit Raalte, Heino en Wijhe houden gezamenlijk een tentoonstelling in het weekend van 18, 19 en 20 december waaraan liefhebbers van deze, maar ook andere verenigingen deel kunnen nemen. Op vrijdagavond 18 december worden de duiven ingezet, waarna op zaterdag naar verwachting ruim tweehonderd duiven gekeurd worden door een officiële keurmeester.

De tentoonstelling is voor publiek geopend om 19 december van 19.30 uur en op zondag 20 december vanaf 14.00 uur. Benieuwd naar de mooiste duif of wil je meer weten over de postduivensport? Kom langs aan de Industrieweg 2a in Wijhe. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.