straatpraat raalte afschaffen dat betaald parkeren

Het betaald parkeren moet worden afgeschaft en er moeten normale tegels worden gelegd op het marktplein. Ook zou er een fietsverbod moeten komen in winkelcentrum Raalte. Het zijn zo maar drie ideeën ter verbetering van het winkelcentrum in het dorp Raalte. Samen met student journalistiek Patrick Kieftenbelt maakt Salland Centraal een dossier waarin verbeteringen voor het winkelcentrum van Raalte worden aangedragen. Op de website en Facebook is massaal gereageerd en ook in het dorp zelf neemt het winkelend publiek geen blad voor de mond.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/o4Glsr-Qvtw”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.