Home / archiefcentraal / straatpraat raalte afschaffen dat betaald parkeren

straatpraat raalte afschaffen dat betaald parkeren

Het betaald parkeren moet worden afgeschaft en er moeten normale tegels worden gelegd op het marktplein. Ook zou er een fietsverbod moeten komen in winkelcentrum Raalte. Het zijn zo maar drie ideeën ter verbetering van het winkelcentrum in het dorp Raalte. Samen met student journalistiek Patrick Kieftenbelt maakt Salland Centraal een dossier waarin verbeteringen voor het winkelcentrum van Raalte worden aangedragen. Op de website en Facebook is massaal gereageerd en ook in het dorp zelf neemt het winkelend publiek geen blad voor de mond.

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/o4Glsr-Qvtw”]

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.