stel je team samen voor het veertigste straten volleybaltoernooi

Volleybalverening Rood Wit ’75 uit Wijhe houdt op zondagmiddag 10 januari voor de veertigste keer het welbekende straten volleybaltoernooi. Stel een team samen met je buren, vrienden, familie, collega’s of gewoon met ander gezellig gezelschap waarmee je samen de strijd met de andere teams aan wilt gaan.

Per team geldt een minimum van zes spelers, waaronder twee dames en de minimumleeftijd bedraagt zestien jaar. De kosten voor dit toernooi bedragen 25 euro per team. Opgeven kan tot uiterlijk 19 via stratentoernooi@roodwit75.nl of telefonisch via Alien ter Mate 0570- 52 45 28.

Ook zal Airplay Radio deze middag aanwezig zijn om vanaf onze locatie haar sportuitzending te verzorgen en de uitslagen bij te houden. Het toernooi vindt net zoals andere jaren plaats in Sporthal de Lange Slagen in Wijhe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.