st jozefschool wint ah scholierentoernooi tafeltennis

De Jozefschool heeft vorige week het Albert Heijn tafeltennis scholierentoernooi van Wijhe gewonnen. De leerlingen van deze school verzamelden op 22 december relatief de meeste punten. Titelverdediger De Matzerschool eindigde op de tweede plaats. Derde werd De Tellegenschool.

In haar clubgebouw aan de Lange Slagen organiseerde TTV Wijhe al voor de 42e keer dit traditionele evenement in de Kerstvakantie. Circa dertig leerlingen van de groepen 5 t/m 8 van de Wijhese basisscholen streden om individuele prijzen en de schoolwisselbeker. De beste twee spelers van iedere groep verdienden bovendien een ticket voor het Sallands scholierenkampioenschap op 2 maart in Heino.

De prijzen van de ochtendpoule werden uitgereikt door sponsor Gerrit Boomgaard van Albert Heijn Wijhe. De winnaars van de middagpoule werden gefeliciteerd door wethouder Anton Bosch. Een verslag met foto’s van dit toernooi vind je op staging2.ttvwijhe.nl

Groep 5 j/m

1 Puk Nijkamp – St. Jozefschool
2-Pim Meiberg – Matzerschool
3-Joran Bonenkamp – De Bongerd
4-Lisanne van het Spijker – De Peperhof

Groep 6/7 meisjes
1-Phileine van de Klok – Matzerschool
2-Roos Heijmerikx – St. Jozefschool
3-Icil Nijlant – St. Jozefschool
4-Jasmijn Ait-SiHamou – de Bongerd

Groep 6/7 jongens
1-Tom Esselink – Matzerschool
2-Niek Esselink – Matzerschool
3-Bor Bagerman – Matzerschool
4-Rens ten Klooster – de Peperhof

Groep 8 jongens
1-Joey van Aefst – Tellegenschool
2-Vevier van de Klok – Matzerschool
3-Sven te Braak – St. Jozefschool
4- Lex Veldhoen – Tellegenschool

De eindstand van de scholen is:
1- St Jozefschool – 69 punten
2- Matzerschool – 53 punten
3- Tellegenschool – 42 punten
4- De Bongerd – 25 punten
5- De Peperhof – 7 punten

AH Kindertafeltennisfeest
Op woensdagmorgen 30 december 2015 is het AH Kindertafeltennisfeest met leuke spelletjes voor de kinderen uit de groepen 3 en 4. Zij maken bovendien kans op een van de vier vrijkaartjes voor Ballorig die worden verloot.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.