sponsoractie succesvol afgesloten in heino

Boni Supermarkten heeft afgelopen weekend de jaarlijkse jeugdsponsoractie afgesloten in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Ruim duizend (jeugd)leden van verenigingen uit het hele land waren aanwezig tijdens het spetterende eindfeest. Er waren onder andere optredens van mentalisten Rob en Emiel en ook DJ Rudi Feral gaf een geweldige show. De drie verenigingen die het hoogste bedrag hadden binnen gehaald waren de stichting Paardrijden Gehandicapten IJsselmuiden (derde plaats), Speeltuin ‘de Pol’ Veenendaal (tweede plaats) en Reddingsbrigade Lelystad (eerste plaats). Aan de acht deelnemende verenigingen uit Heino werden diverse sponsorbedragen uitgedeeld.

De sponsorbedragen werden als volgt verdeeld in Heino: Volleybalvereniging Hevo 776 euro, Tafeltennisvereniging Heino-TTV Heino 610,00 euro, Muziekvereniging Ons Genoegen 743,00 euro, Badminton Club Hoogerheyne 584 euro, Rozendaelgroep Scouting Heino 604 euro, Handbalvereniging H.H.Z.D 684,00 euro, Tennis Vereniging Heino-TVH 571 euro Ponyclub De Berkenruiters Heino 668 euro)

In totaal werd er tijdens de Boni Jeugdsponsoractie een bedrag van 225.000 euro verdeeld over alle deelnemende verenigingen aan de Jeugdsponsoractie. Acht weken lang konden klanten van de Boni supermarkt in Heino sponsormunten sparen bij elke 10 euro aan boodschappen voor de verenigingen. Deze munten vertegenwoordigden een bepaalde waarde, die afgelopen zaterdag werd omgezet in een cheque. Met de opbrengsten kunnen de verenigingen iets extra’s doen voor hun jeugdleden. De jeugdleden hebben zichzelf tijdens de actieweken ook enorm ingespannen om sponsormunten te bemachtigen. Iedere zaterdag was er een vereniging aanwezig in de winkel met een leuke activiteit voor de klanten.

Dit jaar zijn er door Boni extra prijzen weg gegeven. Per plaats konden de verenigingen een Creativiteitsprijs en een prijs voor de meeste Facebook-likes winnen. Elke prijs was150 euro waard. 

Frank Klören, financieel directeur van de Boni, noemt de actie wederom een groot succes: “Tijdens het slotfeest waren er misschien drie verenigingen die het hoogste bedrag hadden binnen gehaald, maar er stonden ruim driehonderd winnaars in De Rijtuigenloods. Wij vinden het mooi dat wij als supermarktketen iets terug kunnen doen voor de maatschappij. Het was heel erg leuk om te zien dat verenigingen zo creatief zijn geweest. Van schaatsverenigingen die op skeelers door de winkel reden tot een visvereniging die potjes haring naar binnen hengelden. Voor verenigingen was deze actie ook een mooie manier om zichzelf te presenteren aan een groter publiek.” Niet alleen sportverenigingen, maar ook toneelverenigingen, verenigingen met een algemeen nut of goede doelenverenigingen hadden zich aangemeld voor de actie. Voor meer informatie: jeugdsponsoractie.bonisupermarkt.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.