smakelijke inspiratiedag met paul herbrink bij overesch

Staat de traditionele rollade weer op de planning voor de komende Kerstdagen? Of wil je dit jaar graag eens iets heel anders op tafel te zetten?

Overesch Ecologische Landbouw en kok Paul Herbrink helpen zaterdag 5 december alle kooklustige mensen graag op weg. In de gezellige biologische winkel van Overesch is het van 9.00 tot 16.30 uur een en al kookinspiratie. Paul Herbrink kookt allerlei feestelijke gerechten met eerlijke producten. Wat te denken van puntpaprikasoep met gember?

Tijdens de recente opening van de winkel kookte de kok ook al de sterren van de hemel. “Paul verraste onze gasten toen met allerlei heerlijke gerechten”, vertelt Jan Overesch. “Die vielen buitengewoon in de smaak.” In hun winkel merkt de familie Overesch steeds opnieuw dat er veel belangstelling is voor eerlijke producten. En met het oog op de komende feestdagen is wat kookinspiratie opdoen ook nooit weg. Niet uit een tijdschrift of van internet, maar in het echt. ”Vandaar dat we Paul opnieuw gevraagd hebben om bij ons te komen. Overigens is zo’n proeverij natuurlijk vooral ook erg gezellig”, aldus Jan. Zaterdag 5 december geurt het in de gezellige boerderijwinkel dan ook naar allerlei smakelijke gerechten. Die vanzelfsprekend ook de gehele dag te proeven zullen zijn.

Paul Herbrink zorgt voor verschillende recepten die naast smaakvol bovendien niet al te ingewikkeld zijn. “Denk bijvoorbeeld aan dieprode stoofpeertjes met blauwschimmelkaas. Of een tongstrelend stoofvleesgerecht met bokbier en gedroogde pruimen.” De enthousiaste kok merkt dat steeds meer mensen de weg van goede voeding bewandelen. “Daarom geef ik graag tips”, vertelt Paul. “Denk onder meer aan welke kooktechniek het meest geschikt is bij welk product. Hoe behoud je de voedingsstoffen het beste? Welke ingrediënten passen goed bij elkaar?” Ook kunnen die zaterdag gasten met al hun andere vragen bij hem terecht. Verder zal de kok ook informatie over lekkere wijn-spijs combinaties verzorgen. De biologische winkel heeft speciaal voor deze gelegenheid een aantal mooie aanbiedingen die passen bij de komende sfeervolle dagen. De familie Overesch en kok Paul Herbrink nodigen iedereen van harte uit om 5 december te komen proeven en kookinspiratie voor de komende feestdagen op te doen.

Overesch Ecologische Landbouw, Hondemotsweg 40 te Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.