sfeervolle koopzondag in heino

Voor het derde achtereenvolgende jaar is er in Heino op de zondag voor Kerstmis weer een Kerstkoopzondag op. Liefhebbers van gezellig kerstshoppen komen op zondagmiddag 20 december zeker aan hun trekken. Vele winkels openen dan van 13.00 tot 17.00 uur hun deuren en de supermarkten zijn tot 18.00 uur geopend. Ideaal om nog even last-minute kerstcadeautjes te kopen, ideeën op te doen of gewoon gezellig rond te neuzen.

Natuurlijk is ook op het Marktplein de Kerstman, Clown Knapie (vanaf 15.00 uur) en zelfs Olaf the Snowman van Frozen is aanwezig. Kinderen kunnen zich daar ook laten schminken bij Grime de la Grime en heerlijk uitleven op een heuse springkussen. Voor extra sfeer in het centrum zorgen de gezellige vuurkorven en de hippe kerstverlichting in het dorp. Zanggroep Together uit Lierderholthuis zal vanaf 14.00 uur op het Marktplein kerstliederen zingen en Muziekvereniging Salland staat op verschillende plekken in het centrum kerstmuziek te spelen.

Deze zondagmiddag wordt een gezellige middag voor de hele familie. Veel winkeliers hebben voor deze koopzondag speciale kerst aanbiedingen en onder het genot van een heerlijk drankje kan men in de diverse horeca napraten over uw aankopen. “De eerste twee edities waren zeer geslaagd. De mensen zijn al een aantal jaar bekend met het fenomeen dat de supermarkten op zondagmiddag open zijn. Deze kerstkoopzondag is er één met nog meer activiteiten en sfeer. Dus kom gezellig een kijkje nemen en sfeer proeven in het centrum en je laatste kerstboodschappen doen. Er is voor jong en oud vertier”, vertelt Martijn Jansman namens de Heinose Winkeliersvereniging enthousiast. Voor meer informatie over de Heinose Winkeliers Vereniging kun je kijken op http://staging2.winkeleninheino.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.