sfeervolle kerstmarkt in gastvrij wijhe

Door de aangename temperatuur stroomde het centrum van Gastvrij Wijhe al vroeg voor vol met de vele bezoekers aan de sfeervolle Kerstmarkt voor de vijftiende keer in Gastvrij Wijhe. Let’s Go zorgde voor de vuurkorven en naast het feit dat de bezoekers konden proeven van allerlei lekkernijen werd hij ook getrakteerd op de meer dan vijftig kramen die in feestelijke kerstsfeer waren opgebouwd. Ook de muzikale omlijsting ontbrak niet in het centrum. ‘Muziekvereniging Salland’ bracht op diverse plekken in het winkelgebied hun kerstliederen ten gehore.

In de Nicolaaskerk konden diverse koren en muziekverenigingen zich verheugen op een grote publieke belangstelling. Naast bovengenoemde activiteiten konden de kinderen onder deskundige leiding knutselen bij ‘De Bevers’ de kniepertjes van de baksters van vrouwenvereniging ‘Passage’ gingen ook dit jaar weer als warme broodjes over de toonbank.

De Theaterstroom van De Capellenborg Scholengemeenschap uit Wijhe verzorgde dit jaar meerder activiteiten op het plein bij De Nicolaaskerk. Zo waren er twee kleine theatertjes ingericht alwaar leerlingen verhalen vertelden aan de toeschouwers. Ook waren er oud-Hollandse spelen waar de bezoekers aan deel konden nemen.

Gastvrij Wijhe dankt alle vrijwilligers die mee hebben gewerkt om te zorgen dat ook dit jaar voor de vijftiende keer de kerstmarkt in Gastvrij Wijhe weer zo’n succes is geworden. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.