serious darts voor serious request

De nieuwe editie van Serious Darts vindt zondag 13 december plaats bij Marktzicht in Heino. Naast een koppel- dartswedstrijd worden er ook een aantal activiteiten gehouden voor de niet-darters. Er is nog plek voor een aantal koppels. Opgave kan via de Facebookpagina van Serious Darts. Kosten zijn vijftien euro per koppel, maar dat geld is, net als alle andere opbrengsten deze dag, ten behoeve van Serious Request 2015. Dartsprijzen worden verzorgd door Eetcafé Marktzicht.

Gedurende de dag wordt de muziek zoals vanouds vrijwillig verzorgd door DJ Jordi. In ruil voor een vrije gift draait hij verzoekjes. Naast de muziek is er ook een ‘Rad van Fortuin’ en zijn er een aantal competitiespelletjes. Voor meer informatie over Serious Request word je verwezen naar de website: http://seriousrequest.3fm.nl/.

 De organisatie is nog op zoek naar leuke prijzen voor het ‘Rad van Fortuin’. Ondernemers die bijdragen aan het evenement krijgen er een hoop reclame voor terug. Een anonieme gift is ook altijd mogelijk. Een bijdrage kan worden afgegeven bij één van de organisatoren of aan de bar bij Marktzicht. Entree is gratis en vanaf 12.00 uur ben je van harte welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.