schepers en reuver winnen 10 kilometer

Honderden fanatieke lopers hebben zaterdagmiddag meegedaan aan de Kerstloop in Nieuw Heeten, onderdeel van het Sallands Cross Circuit. Op de warmste Tweede Kerstdag ooit liepen de hardlopers hun rondjes door de bossen. Dalfsenaar Ralph Schepers ging er op de 10 kilometer bij de heren met de overwinning vandoor. Bij de dames won de Wijhese Sarah-Lynn Reuver.

Op de 5 kilometer ging de overwinning naar Raaltenaar Martin Breunissen. Bij de dames won Ellis Bebseler uit Ambt delden de afstand. De 2,5 kilometer van de jeugdloop werd gewonnen door Pim Bakker, gevolgd door Gijs Bakker, beiden uit Rijssen. Bij de meisjes won de Zwolse Mink Nijhuis. De kidsloop van 1 kilometer werd bij de jongens gewonnen door Rens ten Klooster uit Wijhe. Bij de meisjes ging de overwinning naar Celine Spinder uit Eibergen.

De volledige uitslag vind je hier. De video is van RTV Oost.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/qdFjiozEDCU”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.