santarun van start met leerlingen carmel

De Santa Carmel Run in Raalte is begonnen. Ruim 1.500 leerlingen lopen mee om geld op te halen voor het goede doel. Naast dat het evenement daarmee onder de aandacht komt bij een groter publiek, is het ook een praktijkgerichte opdracht voor de leerlingen van het Xperience-programma van de school.

De Santa Carmel Run duurt tot 12.00 uur. De klassen leggen een parcours door en om de school af met verschillende obstakels. De klassen worden ingedeeld om het parcours af te leggen. In de tussentijd is er gelegenheid om samen met de klas te ontbijten

Een gedeelte van de opbrengst van de Santa Carmel Run komt ten goede aan de school en het andere gedeelte komt ten goede aan het goede doel ‘Sallandse kinderen in de knel’.

Vrijdagavond vindt de derde editie plaats van de Rotary Santarun. Als Kerstman verkleed kan iedereen, van jong tot oud, getraind of ongetraind, aan deze funloop meedoen. Het parcours is 3 kilometer lang en loopt door het centrum van Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.