samenwerking wijhe 92 en gastvrij wijhe

In de kantine van Wijhe ’92 is afgelopen maandag 7 december een unieke samenwerkingsovereenkomst getekend tussen het winkelgebied ‘Gastvrij Wijhe’ en de grootste sportvereniging van Wijhe: Wijhe ’92. Met het tekenen wordt een samenwerking bekrachtigd die in het teken staat van ‘Commercieel Noaberschap’. Op uiteenlopende manieren gaan de twee partijen zich de komende vijf jaar voor elkaar inzetten.

“De leefbaarheid en aantrekkelijkheid van het dorp worden onder andere bepaald door een goed georganiseerde en veelzijdige vereniging als Wijhe ‘92, maar ook door een aantrekkelijk winkelgebied met een kwalitatief en veelzijdig winkelaanbod, levendige horeca en interessante evenementen. In de huidige tijd wordt dit nog weleens, onbewust, als vanzelfsprekendheid gezien”, aldus Tiny Bergevoet voorzitter van Gastvrij Wijhe. Ze vervolgt: “Voor het behouden van een aantrekkelijk winkelgebied, maar ook voor het dagelijks functioneren van een sportvereniging geldt dat er veel vrijwilligersinzet en ondernemerschap nodig is.” Martin Westerbeek, voorzitter van Wijhe ’92 sluit hierop aan en zegt: “Door de krachten te bundelen en gebruik te maken van elkaars kwaliteiten, wordt de verbinding tussen het winkelgebied en de sportvereniging versterkt”.

Gastvrij Wijhe
Door de naamverbinding wordt het winkelgebied en haar slogan ‘Gastvrij Wijhe, winkelen-beleven-genieten’, beter zichtbaar in het dorp en bij de leden van Wijhe ’92 en hun families en wordt de bekendheid in de omgeving, mede door inzet van Wijhe ’92 leden, actief vergroot. De handbaltak van de vereniging speelt sinds dit seizoen bijvoorbeeld ook onder de nieuwe naam Gastvrij/Wijhe ‘92. Ook zal het logo van Gastvrij Wijhe middels magneetborden nadrukkelijk zichtbaar zijn op de auto’s die in het weekend rijden naar de uitwedstrijden. Daarnaast komen er nieuwe aankondigingsborden op de invalswegen van het dorp. Ook tijdens evenementen ondersteunen beide partijen elkaar.

Commercieel Noaberschap
Voor Gastvrij Wijhe is deze samenwerking onderdeel van een integraal project ter versterking van de kwaliteit van het winkelgebied en ter bestrijding van de leegstand. Zij verbindt zich op deze wijze nadrukkelijk met haar directe omgeving en werkt op een actieve wijze aan het vergroten van de binding met de lokale en regionale consument.  Deze unieke samenwerking wordt de komende maanden verder geïmplementeerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.