sallandse teams strijden op zaalvoetbaltoernooi in heino

Deelnemende verenigingen zijn Haarle, Overwetering, Wijhe ’92, vv Lemelerveld, Wijthmen, sv Raalte en gastheer vv Heino. Op zondag 27 december trapt onder andere Heino 4 als eerste af. Op maandag 28 december spelen de derde teams hun wedstrijden. Vervolgens zijn op dinsdag 29 december de tweede teams aan de beurt. Het slotspektakel is op woensdag 30 december bij de avond voor de eerste elftallen. Alle avonden beginnen de wedstrijden om 18.15 uur.

Na de wedstrijden wordt in Sportcafe Time Out de prijsuitreiking gedaan. De geldprijzen worden onder andere bijeengebracht door sponsors: Bouwservice Dennis Hilgenkamp, Sportcafe Time Out, Multimate Heino en hoofdsponsor Banden Centrum Heino van Gerben Ten Broeke. Na de wedstrijden verzorgt DJ Jasper Esman de muzikale invulling van de avonden. Iedereen is van harte welkom, entree is gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.