Home / archiefcentraal / ruim duizend bezoekers culturele winterfair olst

ruim duizend bezoekers culturele winterfair olst

Op de zesde Culturele Winterfair kwamen ruim duizend mensen op af. Tijdens de drukte afgelopen zaterdag 28 november werden bezoekers traditioneel verwelkomd door vrolijke muziek van het draaiorgel Anton Pieck. De fair werd georganiseerd door Tourist Info Olst-Wijhe.

Eenmaal binnen konden de bezoekers de ruim dertig kleurige kramen bekijken. Hierbij viel de grote diversiteit van het aanbod op: van gehaakte knuffels en stijlvolle kaarsen tot houten tekstborden en prachtige eigen gemaakte sieraden. Ook waren er heerlijke lekkernijen te verkrijgen, waarbij de geur van de vers gebakken kniepertjes niemand ontgaan is. In de theaterzaal steeds goed gevuld met publiek werd een gevarieerd programma gepresenteerd op het gebied van muziek, zang en dans.

Ook aan de jongere bezoekers was gedacht. Zij konden cupcakes versieren of springen op het luchtkussen. Natuurlijk ontbrak de warme chocolademelk en erwtensoep niet. De vrijwilligers van de Tourist Info Olst-Wijhe kunnen terugkijken op een gezellige fair. 

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.