rtv raalte en salland centraal zoeken nieuwslezer

RTV Raalte is van plan ieder uur nieuws te brengen op de radio. Daarvoor is de omroep een samenwerking aangegaan met Salland Centraal. Voor de nieuwsbulletins zoeken RTV Raalte en Salland Centraal nu een vrijwillige nieuwslezer of nieuwslezeres.

Rens Turk en Marco Soesman van RTV Raalte: “Na een aantal gesprekken, kwamen we tot een gezamenlijk doel: de lokale binding van onze media vergroten! In 2016 willen we daarom starten met lokaal nieuws op de radio. Ieder uur gaan Salland Centraal en RTV Raalte je dan bijpraten over wat de gemeente Raalte bezighoudt.”

Maar dat nieuws moet wel ingesproken worden. En daarvoor wordt een nieuwslezer gezocht. Je kunt het nieuws van Salland Centraal gebruiken, dat moet aangepast worden tot berichten voor op de radio. Daarna moet het ingesproken en opgenomen worden. De computer start de bulletins dan in. Je hoeft dus niet ieder uur het bulletin voor te lezen. De werktijden zijn daarom in overleg.

Interesse om op deze manier het lokale nieuws nog breder uit te dragen? Op zoek naar een mooie plek op je CV op. Mailen kan naar harriekiekebosch@sallandcentraal.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.