rohdaspeler de visscher trainer achilles 12

Rohda Raalte-speler Jeffrey de Visscher wordt volgend seizoen hoofdtrainer van Achilles ’12. Aangezien De Achilles ’12 op zondag speelt, is het zeer waarschijnlijk dat hij volgend seizoen niet meer voor Rohda Raalte speelt.

De aanvaller volgt Walter Weghorst op, die woensdag liet weten de club uit Hengelo na één seizoen in te ruilen voor DETO uit Vriezenveen. De Visscher, oud-prof van onder meer FC Twente, Aberdeen, FC Emmen, Heracles en De Graafschap, is volgens het bestuur van de tweedeklasser ‘een jonge ambitieuze trainer die in mei volgend jaar zijn TC 1 hoopt binnen te halen’.

De Visscher kent de club inmiddels goed, aangezien hij op dit moment bezig is aan zijn tweede jaar als trainer van de A1. Hiermee doet hij nog volop mee om het kampioenschap.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.