rohda raalte wil de draad weer oppakken

“Het waren vervelende weken. We hebben de wedstrijden besproken, maar we moeten nu verder kijken. Vorige week verloren we, maar zondag moeten we er weer staan.”

Martin Drent kan niet ontkennen dat de Raaltenaren de afgelopen weken de deksel op de neus kregen. “In de wedstrijd tegen Alcides vond ik dat we beter waren, maar zijn we er toch weer ingetrapt. De tegenstander kwam met tien man te staan, waardoor we aanvallender begonnen te spelen. Dat is goed, maar dan moet de restverdediging altijd goed blijven staan. Dat gebeurde niet. Dan ga je op je bek.”

Normaliter heeft de hoofdtrainer van Rohda Raalte informatie over de eerstvolgende tegenstander tot zijn beschikking. De Groninger koos de ervoor de beschikbare informatie deze week te laten voor wat het is. “We gaan deze week van onze kracht uit. Met compact voetbal en weinig ruimte tussen de linies moeten we de tegenstander onze wil opleggen. Rohda moet het deze wedstrijd gaan doen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.