rohda raalte verliest derde wedstrijd op rij

Binnen twintig minuten in de eerste helft stond Dieze West al met 2-0 voor. De eerste goal was raak via een penalty. In de tweede helft werd het binnen een half uur 4-0 voor Dieze West. Rohda Raalte deed in de 70e minuut nog wel iets terug. Jolf Stel scoorde de 4-1. Een minuut na de treffer van Rohda Raalte maakte Dieze West de 5-1.

Trainer Martin Drent van Rohda Raalte: “We hebben zulke grote persoonlijke fouten gemaakt waar de doelpunten uitvielen. De openingstreffer van Dieze West bijvoorbeeld had heel makkelijk voorkomen kunnen worden. Door die persoonlijke fouten is het heel lastig voetballen en is het ook moeilijk om een wedstrijd te winnen. Ik kan mijn ploeg niks verwijten qua inzet. De jongens zijn diep gegaan. Maar op de juist momenten moet je ook scherp zijn. En dat zijn we niet geweest. Natuurlijk is iedere goal tegen een persoonlijke fout. Maar de persoonlijke fouten die wij op dit moment maken zijn wel heel erg groot.”

Na de goal van Rohda Raalte maakte Dieze West gelijk zelf weer een goal. “Ik wil niet zeggen dat we weer een beetje hoop kregen na onze goal. Maar het is wel frustrerend dat het gelijk na onze goal 5-1 wordt”, aldus Drent.

Trainer Drent heeft maar een oplossing voor het probleem: “Heel hard werken. We moeten elkaar blijven steunen. We zijn nu een ploeg die weinig vertrouwen heeft. Als je weinig vertrouwen hebt dan gaat je niveau ook ver naar beneden. Het belangrijkste is dat we wel vertrouwen blijven houden.”

Door de nieuwe nederlaag zakt Rohda Raalte twee plekken in Hoofdklasse C. Het staat nu op plek tien met veertien punten. Volgende week zondag wacht nog een wedstrijd voor de winterstop voor Rohda Raalte. Quick’20 komt dan op bezoek in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.