Home / archiefcentraal / rohda raalte organiseert voetbalquiz

rohda raalte organiseert voetbalquiz

Na twee prima verlopen eerdere edities, neemt de Activiteitencommissie Senioren alweer de derde voetbalquiz voor haar rekening. Denk jij alles van voetbal te weten en wil je dit wel eens meten met je clubgenoten, of wil je gewoon een gezellig avondje uit? Dan is dit avondvullende programma op vrijdag 29 januari echt iets voor jou. In honderd vragen nemen presentatoren Martijn Smit, Dick Vloedgraven en Sander Walraven je mee van de Blatter tot Platini en van Anfield tot Saint-Denis.

De quiz bestaat uit acht rondes van tien vragen, aangevuld met vier snelle plaatjes-rondes. Na honderd vragen nemen de vier beste teams het tegen elkaar op in een allesbeslissende finale. Het winnende trio wint exclusieve kaarten voor de KNVB Bekerfinale van 2016. Rohda’s Winter VoetbalQuiz 2016 wordt gehouden op vrijdagavond 29 januari om 20.00 uur (inloop om 19.30 uur) in de kantine van Rohda Raalte.

Er wordt gespeeld in twee- of drietallen en deelname kost vijf euro per persoon. Dat is onder andere om te voorzien in een hapje en een drankje. Verder is er muntverkoop aan de bar. De dresscode van deze avond is net als vorig jaar: ‘Voetbal’. Dat wil zeggen: shirtjes, petjes, sjaaltjes of een Ruud Gullit-pruik. Alles wordt gewaardeerd, zolang de avond maar voetbal ademt!

Meedoen? Schrijf je dan direct in op www.rohda.nl!

Lees ook

Twijfels rond toegangscontroles en afgesloten feestterreinen

Organisatoren Pompdagen, Stöppelhaene en Diekdaegen gaan voor mooie zomer 2021 HEINO/RAALTE/WIJHE – Wat kan er, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.