rohda raalte onderuit tegen hollandia

Rohda speelde in de eerste helft erg compact. “De eerste goal van Hollandia in de elfde minuut hebben we zelf weggegeven. Het zijn de simpelste dingen die op dit moment misgaan. En dat doet wel pijn. De jongens doen het natuurlijk niet bewust. Maar we zitten nu niet in onze beste fase. En dan ziet het er soms best wel wanhopig uit”, vertelt Drent. Hollandia scoorde in de 31e minuut nog de 0-2.

“Dan zeg je in de rust tegen de jongens: ‘Alles of niets in de tweede helft’. De eerste vijf minuten na de pauze voerden we druk op. Op het moment dat wij dachten: ‘We hebben een kans’. Toen scoorden Hollandia de 0-3. En was de wedstrijd over. We konden het niet meer opbrengen. Al hadden wij na de 0-3 nog wel twee kansen”, aldus Drent.

Deze nederlaag is de tweede verliespartij op rij voor Rohda Raalte. “We hebben afgelopen tijd behoorlijk wat tikken gehad. En dan raakt het vertrouwen een beetje weg. Daardoor presteren we ook wat minder. We moeten een keer gaan winnen. Dat brengt het meeste zelfvertrouwen weer terug”, vindt Drent.

Door de ruime nederlaag blijft Rohda Raalte op de achtste plek staan met veertien punten. Volgende week zondag wacht voor Rohda Raalte een uitwedstrijd tegen Dieze West.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.