rohda raalte b1 oefent tegen feyenoord

Een bijzondere wedstrijd op sportpark Tijenraan op zaterdag 9 januari. Rohda Raalte B1 neemt het dan op tegen Feyenoord B2 (onder 16). Het team van ex-prof Edwin de Graaf is dat weekend op trainingskamp in Lettele en zocht nog een oefenpartner. “Ze hebben eerst Go Ahead Eagles gevraagd, maar zij konden niet”, vertelt Tom Maatman. “Door mijn goede contacten met GA Eagles en het feit dat Rohda een goede club is in de regio, heeft Eagles Feyenoord voorgesteld mij te bellen voor het plannen van een wedstrijd. Hier hebben we uiteraard direct ja op kunnen zeggen, want een dergelijke wedstrijd is natuurlijk erg leuk voor onze jongens en onze vereniging.”

De wedstrijd, voor Feyenoord onderdeel van een trainingskamp, begint om 11.00 uur op Sportpark Tijenraan. De toegang is uiteraard gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.