rijnsburgse wint prijsvraag stoppelhaene

Simone Zandbergen uit Rijnsburg is de gelukkige winnaar geworden van de Stöppelhaene maïskorrel prijsvraag. Ze raadde op veertien korrels na het aantal maïskorrels in een pot. Het levert haar een heerlijk weekend in Best Western Hotel De Zwaan in Raalte op, mogelijk gemaakt door Salland Marketing.

Tijdens de promotie tour die Stöppelhaene, Sallands Oogstfeest afgelopen zomer deed in verschillende provincies, kon iedereen meedoen aan de leuke actie. De pot gevuld met maiskorrels heeft met de Stöppelhaene promotour dorpen als Emmeloord, Vierhouten en Lelystad aangedaan. Honderden pogingen zijn gedaan om het juiste aantal korrels te raden en zo dat weekend weg in Salland te winnen.

De promotietour van Stöppelhaene, Sallands Oogstfeest was een groot succes en ook dit jaar hebben mensen uit het hele land Raalte in het laatste weekend van augustus bezocht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.