rick dekker verlengt contract bij pec zwolle

De middenvelder zelf is blij met zijn contractverlenging: ,”Uit het nieuwe contract spreekt veel waardering en vertrouwen, dat is voor mij belangrijk. Ook kom ik hier in Zwolle aan veel speelminuten toe, wat mooi is voor mijn ontwikkeling als voetballer. Het doet me dan ook goed, dat ik langer aan deze mooie club verbonden blijf.”

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp is zeer te spreken over de contractverlening: “De club heeft er bewust voor gekozen om de optie in Rick zijn huidige contract niet te lichten. In plaats daarvan hebben we hem een nieuw, sterk verbeterd contract aangeboden. Zie het als een beloning voor zijn goede spel en de snelle ontwikkeling die hij hier als voetballer doormaakt. Voor PEC Zwolle is het mooi dat spelers zoals Rick zich voor langere tijd aan de club willen verbinden.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.