recordopbrengst santa run

Afgelopen vrijdag was het zover: de derde editie van de Rotary Santa Run. Verkleed als Kerstman kon iedereen, van jong tot oud, getraind of ongetraind, aan deze funloop meedoen in het centrum van Raalte. De dag begon met de eerste editie van de Santa Carmel Run. Beide activiteiten waren voor het goede doel ‘Sallandse kinderen in de knel’.

Er is maar liefst een bedrag van 14.500 euro opgehaald voor dit goede doel. “Een fantastische opbrengst waardoor volgend jaar weer veel kinderen die onder de minima leven een sinterklaas- en kerstcadeau kunnen ontvangen. In Salland betreft het ongeveer 400 kinderen.” Aldus Ferdi Zwerink, voorzitter van Rotary Raalte. Ook Burgemeester Dadema sprak zijn complimenten uit voor deze geweldige dag en het mooie resultaat.

De doelstellingen waren om 10.000 euro op te halen voor het goede doel en 500 deelnemers aan de Rotary SANTARUN. Het eerste is ruimschoots gelukt. Het aantal deelnemers was wat minder dit jaar. Ruim 100 kerstmannen waren van de partij tijdens de loop in het centrum van Raalte. Natuurlijk waren er ’s ochtends ook al ruim 1.500 kerstmannen die in actie kwamen voor het goede doel tijdens de Carmel Run.

Vanavond, maandag avond 21 september, worden onder toeziend oog van de notaris de winnende lotnummers getrokken van de speciale loterij die ook het voor het goede doel in het leven geroepen is. De winnende nummers zijn te vinden op de websitehttp://raalte.rotarySANTARUN.nl

Meer informatie is te vinden op http://raalte.rotarySANTARUN.nl

Foto v.l.n.r. (Jos van de Born, Ferdi Zwerink, Jan Reglink en Martijn Dadema)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.