raalter singer songwriter rosalie meijer op eurosonic noorderslag

Raalter sinter-songwriter Rosalie Meijer staat in januari op Eurosonic Noorderslag. Naast Rosalie zijn er nog twee Overijsselse acts die het podium mogen betreden. De festivalorganisatie heeft bekend gemaakt dat ook NNENN uit Deventer en Karel J. Schepers namens Poppunt Overijssel op donderdag 14 januari een plek krijgen in het veelbelovende muziekprogramma.

Rosalie Meijer

Rosalie is een singer-songwriter uit Raalte met een echte popsound. Vrolijke uptempo nummers worden afgewisseld met gevoelige liedjes met een boodschap. Afgelopen jaar deed ze mee aan Popsport Overijssel waarna ze als winnaar doorstoomde naar het landelijke traject. Op dit moment zit Rosalie op de ArtEZ popacademie in Enschede.

NNENN

NNENN (spreek uit als ‘en, en, en en’) bestaat uit producer en sounddesigner Tonny Nobel en singer-songwriter Johanneke ter Stege uit Deventer. Na een spontane studiosessie raken ze overdonderd van elkaars muziek en van elkaar. Vanaf dat moment ging het broeien. NNENN is een productie van Productiehuis Oost-Nederland.

 

Karel J. Schepers

Als 21-jarige Zwollenaar heeft hij ontzettend veel inspiratie voor het schrijven van liedjes. In zijn muziek hoor je Karel met zijn band die je meeneemt in zijn muzikale wereld door eerlijk geschreven nummers. Hiermee geeft hij een zonnige kijk op zijn beleving van het leven. Op dit moment is Karel J. Schepers bezig met het uitbrengen van hun tweede EP waarbij ze ondersteuning krijgen vanuit Hedon Zwolle.

De IJssel Stroomt Over

Op zondag 20 december wordt in de Deventer Schouwburg het showcasefestival de IJssel Stroomt Over georganiseerd waar bovenstaande bands en zes meer live te zien zijn. Tickets zijn nog beschikbaar en kosten (inclusief gratis cd) negen euro exclusief servicekosten.

Poppunt Overijssel
Poppunt Overijssel is de popkoepel van de provincie Overijssel en organiseert jaarlijks diverse activiteiten als Popsport, de IJssel Stroomt Over en de uitreiking van de Popprijs Overijssel. Poppunt werkt aan een beter popklimaat in de provincie Overijssel en zoekt hierbij de samenwerking met diverse bestaande organisaties en infrastructuren.

Kijk voor meer informatie op staging2.poppuntoverijssel.nl of staging2.facebook.com/poppuntoverijssel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.