raalter muzikaal talent fleurt boerderij strunk op

Afgelopen zondag, 29 december, vond bij Cultuurboerderij Strunk in Raalte het tweede koffieconcert plaats uit een serie van zes concerten. De bekende Raalter muziekdocent Hans Groen had enkele van zijn talentvolste leerlingen meegenomen voor een prachtig concert. De leerlingen, stuk voor stuk van hoog niveau, brachten muziekstukken in diverse stijlen, zoals pop, rock en blues, zowel covers als eigen muziek. Alle muziek en zang werd door de leerlingen met een eigen stijl gebracht. Het was mooi om te zien dat Raalte zoveel groot talent heeft.

Het Heinose dameskoor Sincero geeft zondag 20 december een kerstconcert bij Boerderij Strunk. De naam ‘Sincero’ komt uit het Italiaans en staat voor eerlijk en oprecht. Het koor bestaat uit ongeveer 27 leden en zingt meestal drie- of vierstemmig. Het repertoire is veelzijdig: van pop tot klassiek in verschillende talen uit diverse landen. Het programma wat ze deze zondag ten gehore brengen staat natuurlijk in het teken van de kerst.

Dit koffieconcert begint om 11.30 uur. De entree bedraagt 8 euro (donateurs betalen 7 euro), inclusief een kopje koffie/thee.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.