probeer het comfort van perzona bij seine wonen

De beddenwereld gaat er van uit dat iedereen hetzelfde is, maar niet iedereen slaapt hetzelfde. Hoeveel stellen slapen beide op de dezelfde matras? Eigenlijk is dat best gek, want geen mens is hetzelfde. Gewicht, lengte, eventuele lichamelijke klachten. Voor u kan een matras totaal anders zijn als voor uw partner. Daarom is bij Perzona geen enkele matras hetzelfde. Met veertien zones zijn er meer dan een half miljoen mogelijkheden zodat er voor u altijd de perfecte oplossing is voor een goede nachtrust.

Perzona heeft daarom uw persoonlijke, op maat gemaakte bed. Dit is de nieuwe manier van slapen. Met optimale ondersteuning omdat de matras op uw lichaamsbouw is aangepast. Zie het als een maatpak maar dan wel voor de prijs van een confectiepak. Een geweldig bed dat is vervaardigd van de beste materialen. Perzona combineert het beste van alle matrassoorten tot een hybride matras met optimale drukverlagende eigenschappen en geweldige ondersteuning en ventilatie.

Met de bodyscan worden uw lichaamscontouren gescand en met een druk op de knop wordt uw ideale matras samengesteld. Op veertien verschillende punten geeft de matras de ondersteuning afgestemd op uw lichaamsbouw. Wilt u ook weten welk matras bij u past, kom dan naar Seine Wonen, doe de scan en voel wat een Perzona matras voor u doet.

Een perfecte matras verdient natuurlijk ook een goede basis. De Perzona boxsprings zijn allemaal gebaseerd op een metalen frame met daarop een 7 zone pocketveerbasis. Topdesign en subliem comfort. De boxspring is slank van vorm en wordt gedragen door twee elegante stalen design benen met aluminium voeten. De boxen zijn in een vaste uitvoering en natuurlijk ook in een elektrisch verstelbare uitvoering leverbaar. Persoonlijke instellingen voor bijvoorbeeld televisie kijken of het lezen van een boek worden opgeslagen zodat met een druk op de knop het bed in de door uw gewenste stand gaat.

Probeer het comfort van Perzona bij Seine in Heino. Je vindt Seine Wonen aan de Molenweg 2 in Heino.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.