prachtig optreden maaike jansen op radio 538

Maaike Jansen, winnares van So You Wanne Be a Popstar in 2007, uit Raalte heeft vrijdag een prachtige nieuwe versie van het nummer Stars van Mentol Theo gespeeld op Radio 538. Tijdens Evers Staat op liet ze weer eens horen hoe goed ze kan zingen.

Haar man Mentol Theo schreef het nummer voor een goede vriendin die overleed aan eierstokkanker. “Ze was enorm fan van Stars”, laat Mentol Theo op Radio 538 weten. “Haar droom was dat we met dat nummer iets gingen doen voor stichting Ruby and Rose die zich inzet voor eierstokkanker. Ik heb de tekst van het nummer aangepast op haar manier van denken en doen.”

Alle opbrengsten van de single gaan naar stichting Ruby and Rose voor onderzoek van gynaecologische kanker.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/RhKxBE4sWrw”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.