Home / archiefcentraal / politie raalte zoekt getuigen inbraak bij tankstation

politie raalte zoekt getuigen inbraak bij tankstation

De politie onderzoekt de inbraak bij het Shell-tankstation aan de Brugstraat in Raalte. Onbekenden braken daar tussen zondagavond 20 december 22.00 uur en maandagochtend 21 december 6.00 uur in. Bij de inbraak werd een onbekend geldbedrag en rookwaar buitgemaakt.

Een medewerkster ontdekte de inbraak en alarmeerde de politie. Vermoedelijk zijn de daders via het dak binnengekomen. Er is technisch onderzoek verricht en agenten hebben omwonenden gesproken. Daarnaast worden beelden bekeken.

Getuigenoproep
Op dit moment hebben zich nog geen getuigen gemeld. Mensen die in de periode van zondag 22.00 uur tot maandag 6.00 uur iets verdachts hebben gezien bij het tankstation worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

Lees ook

Luttenberg maakt zich op voor Dorpskwis

LUTTENBERG – In Luttenberg vindt op zaterdag 30 oktober een Dorpskwis plaats. Honderden dorpsgenoten, verenigd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.