Home / archiefcentraal / plameco vakbedrijf ommen houdt plafondshow

plameco vakbedrijf ommen houdt plafondshow

De ergernis van een plafond dat niet meer bij het interieur past of zelfs lelijk is geworden. Heel veel mensen herkennen dit. In dat geval behoort opnieuw witten of zelfs het vervangen van het bestaande plafond tot de mogelijkheden. Beide oplossingen brengen echter veel overlast met zich mee. De kamer moet leeg gehaald worden en er ontstaat veel rommel.

Plameco vakbedrijf Ommen heeft een heel goed alternatief: een flexibel plafond van Plameco. “Deze flexibele plafonds worden als één strak geheel op maat gemaakt en zijn scheur- en schilfervrij. Ook zijn deze plafonds schimmel-, algen- en bacteriënwerend. Daardoor zijn ze ook uitermate geschikt voor een vochtige ruimte zoals de badkamer. Hak- en breekwerk is niet nodig, een Plameco-plafond wordt direct onder het bestaande plafond gemonteerd. Wat betreft kleur en structuur heb je de keus uit meer dan 100 mogelijkheden; van mat tot hoogglans en met een grote variatie aan randafwerking. De bestaande verlichting kan blijven hangen, maar het is ook mogelijk om het plafond te verfraaien met inbouwverlichting. Ook is het mogelijk om met een Plameco-plafond de akoestiek te verbeteren in ruimtes waarin veel galm hoorbaar is.”

Plameco Vakbedrijf Ommen nodigt je uit om aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag zelf te komen kijken aan de van Ruisdaelstraat 23b in Ommen. De koffie staat voor je klaar op vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Op deze dagen is een plafondspecialist aanwezig. Ben je op deze dagen verhinderd, maar wil je wel graag een afspraak? Neem dan contact op met info@plamecovakbedrijfommen.nl of 0529-764004.

Plafondshow:
– Vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur
– Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
– Zondag van 13.00 tot 17.00 uur

Plameco Vakbedrijf Ommen is gevestigd aan de Van Ruisdaelstraat 23b in Ommen. Kijk voor meer informatie op www.plamecovakbedrijfommen.nl.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.