pec zwolle verrast zwangere mariska kogelman met afscheidsduel

 

Mariska Kogelman, de zwangere aanvoerster van PEC Zwolle uit Heeten, werd gisteren door haar club uitgenodigd voor een afscheidswedstrijd. Het was een verrassing voor Kogelman, die door haar zwangerschap stopt met voetballen.

De 28-jarige verdedigster dacht dinsdagavond gewoon te gaan trainen toen ze verrast werd door oud-ploeggenoten, vrienden en teamgenoten. Er waren speciaal voor deze wedstrijd blauwe t-shirts ontworpen met het beeldmerk van Zwitsal erop. Kogelman was bezig aan haar zesde seizoen bij de club en kwam meer dan honderd keer in actie voor het eerste elftal. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.