paul hogeman 45 jaar bestuurslid ponyclub de heuvelruitertjes

Als 45 jaar trouw bestuurslid en met hart voor de club staat Paul Hogeman altijd klaar voor de ponyclub in Luttenberg. Naast het jarenlange penningmeesterschap weet Paul Hogeman ieder jaar alle touwtjes weer aan elkaar vast te knopen. Of het nu gaat om een evenement op de club of een actie om geld in te zamelen en de club daarmee draaiende te houden. Zo organiseert hij al jaren de worstactie, oud-ijzeractie, Sint Steffenrit, het Sinterklaasfeest en meer. Paul voelt zich één met de club en zorgt er altijd voor dat alle ponyclubleden en vrijwilligers het naar het zin hebben.

Op zondag 13 december is het niet zomaar aan hem voorbijgegaan. Met koets en stoet van twintig leden op pony’s zijn Paul, zijn vrouw en kinderen thuis opgehaald. Na een mooi rondje Luttenberg arriveerde de stoet bij de manege. Daar werd het gezelschap ontvangen door een erehaag van pony’s en de gasten die op de uitkijk stonden.

Ook de KNHS waardeert vrijwilligers die zich op bijzonder bestuurlijke wijze hebben ingezet voor de wedstrijdsport. Daarom kreeg Paul een KNHS-onderscheiding opgespeld door de voorzitster van de club, Ilse Bosch. Tijdens een gezellig feestje op de manege werd Paul ook nog eens door de ponyclubleden, ouders en het Stichtingsbestuur in het zonnetje gezet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.