paddington en la famille belier in filmhuis olst

Filmhuis Olst houdt op vrijdag 18 december een reguliere filmavond

Kinderfilm Paddington
Wie kent deze sympathieke beer met de rode hoed en het blauwe houtje touwtje jasje nou niet? Beertje Paddington brengt jehet ultieme kerstgevoel. Het is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks uit de tijd dat je ouders kind waren. Na een lange wereldreis belandt hij in Londen waar de familie Brown hem liefdevol opneemt. Samen beleven ze een echt avontuur. Dat gaat niet zonder slag of stoot, vooral niet als er een vrouwelijke vijand in beeld komt, gespeeld door niemand minder dan Nicole Kidman. Paddington is gemaakt door de producer van Harry Potter. Deze fraaie film is een echte aanrader voor jong en oud. Vanaf 6 jaar; Nederlands gesproken; 95 min. 2,50 euro.

Volwassenfilm La Famille Bélier

Een bewuste keuze vanuit de filmhuiswerkgroep voor een “feel good” film met de feestdagen voor de boeg. Het gezin Bélier is zeer bijzonder. Iedereen is namelijk doof behalve oudste dochter Paula. Zij is de onmisbare schakel in het dagelijks leven van haar ouders waar zij een belangrijke rol speelt als tolk bij het managen van de familieboerderij. Na aanmoediging van haar muziekleraar besluit Paula mee te doen aan een zangwedstrijd. Een ingrijpende keuze die het familieleven voorgoed zal veranderen. Hoofdrolspeelster Louane Emera is bekend van The Voice Frankrijk, wat waarschijnlijk ook veel jongeren aanspreekt. Bereid je alvast voor dat deze film gegarandeerd op je lachspieren gaat werken! Vanaf 12 jaar; 100 min; vijf euro (nut-leden), zeven euro (niet-leden).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.