overwetering sluit jaar af met verschillende activiteiten

Rond kerst en oud en nieuw heeft Sportclub Overwetering verschillende activiteiten op het programma staan, waaronder het gebruikelijke jeugdtoernooi voor voetballers. Op dinsdag 29 december wordt de oliebollenactie gehouden, waarbij oliebollen huis aan huis worden bezorgd in Olst, Boskamp en Den Nul. 

De voetbalpupillen van Sportclub Overwetering komen op woensdag 30 december tegen elkaar uit in het oliebollentoernooi. Dit toernooi voor de D, E, F en 4 tegen 4 pupillen vindt plaats in sporthal de Hooiberg en duurt van 8.00 tot 18.00 uur. 

De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op zondag 3 januari in het clubhuis van Sportclub Overwetering. De receptie wordt om 11.00 uur als vanouds voorafgegaan door voetbalwedstrijden tussen de huidige selectie en oud-spelers van het eerste elftal. Ook worden handbalwedstrijden gespeeld tussen de huidige selectie en oud-speelsters van het eerste handbalteam. De handbalwedstrijden worden gespeeld in sporthal de Hooiberg en beginnen om 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.