oudste inwoner welsum onthult informatiepaneel ijsseldijk

De oudste inwoner van het dorpje Welsum, de 96 jaar oude Aaltje Voorthuis-Kluin, onthulde vrijdag 11 december in Welsum op het toeristisch rustpunt aan de IJsseldijk een informatiepaneel. Dit paneel is een door het Welsums Cultuur Genietschap (WCG) ontworpen en ontwikkeld cadeau aan de Welsumse gemeenschap ter gelegenheid van enerzijds het 720-jarig bestaan van het dorp Welsum en anderzijds ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van het Welsums Cultuur Genietschap. Het informatiepaneel zal de passant en de toerist een inkijkje geven in de rijke geschiedenis van het dorp. Uiteraard ontbreekt het Welsums volkslied niet op dit paneel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.