opnieuw koppeltoernooi na succesvolle jubileumeditie open marienheem darts

Vanwege het enorme succes vorig jaar bij de jubileumeditie heeft de toernooiorganisatie van Open Mariënheem Darts er dit jaar voor gekozen om wederom te starten met een koppeltoernooi. Direct aansluitend start het befaamde singletoernooi. Beide toernooivormen kennen een hoofdprijs van 750 euro en een extra prijs van 1.250 euro voor een 9-darter gegooid tijdens de podiumwedstrijden. De eerste hoogste finish in beide toernooien is een vleesschotel.

Het koppeltoernooi zal volgens het direct knock-out systeem worden gespeeld. Het single toernooi zal zoals gebruikelijk weer met het poulesysteem beginnen, daarna winnaars- en verliezersronde. De kosten zijn 20 euro voor de koppels en 10 euro voor de singles. Betalen bij het inschrijven aan de zaal. Voorinschrijven gewenst. Voor inschrijving en meer info: staging2.openmarienheem.nl.

De organisatie hoopt weer veel deelnemers te mogen verwelkomen in sporthal ’t As-spel in Mariënheem.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.