opbrengst verloren voorwerpen naar samenloop voor hoop

De opbrengst van de verloren voorwerpen van de gemeente Raalte gaat dit jaar naar SamenLoop voor Hoop. De gemeente Raalte is verantwoordelijk voor de gevonden voorwerpen in de gemeente. Alle voorwerpen die niet opgehaald worden, zullen na een termijn van één jaar te koop worden aangeboden.

Voorzitter van SamenLoop voor Hoop Raalte, Ed van Houselt: “Geweldig deze schenking van de Gemeente Raalte. We merken dat de SamenLoop voor Hoop begint te leven onder de Raalter bevolking. Hadden we maandag de kerstsamenzang van Salland Vocaal, waarvan de deurcollecte bestemd was voor de SamenLoop voor Hoop, kregen we van SALLAND d”HuZes het bericht dat van de toertocht van zondag 22 mei 2016 (staging2.Salland-dhuzes.nl) de helft van de inschrijfgelden naar SamenLoop voor Hoop gaan.”

Ook Hans Groen gaat als lid van de Commissie Amusement meewerken aan de organisatie van het 24-uurs muziekmanifestatie. Muziekgroepen en koren kunnen zich aanmelden om hieraan deel te nemen. Een groep studenten van de Landstede zal de organisatie van de kinderloop op zich nemen. Andere groepen die mee willen lopen aan deze 24-uurs wandelmanifestatie kunnen zich opgeven via de site staging2.samenloopvoorhoop.nl/raalte

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.