ondernemersfonds raalte nu echte een feit

Gisteravond is in hotel De Zwaan het convenant ondertekend door wethouder Jacques van Loevezijn namens de gemeente Raalte en Henri Hoekman (voorzitter) en Huub ter Haar (secretaris) namens het bestuur van het Raalter Ondernemers Verbond. (R,O.V.). Vanaf januari 2016 gaat de gemeente Raalte in het centrum reclamebelasting innen. Met de opbrengst wordt het Ondernemersfonds gevoed, waaruit projecten en activiteiten worden betaald om het winkelcentrum aantrekkelijker te maken.

De Raalter ondernemers gaan er samen voor zorgen dat het winkelcentrum in Raalte aantrekkelijker gemaakt wordt. Voor de besteding van de gelden wordt gelijktijdig de Stichting Ondernemersfonds Raalte opgericht. Met de invoering van het fonds gaat iedereen meebetalen middels de reclamebelasting. De Stichting Ondernemersfonds Raalte zal er zorg voor dragen, dat deze gelden volgens afspraak worden besteed. De invoering was al jaren een wens en dat is nu werkelijkheid geworden. 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.