oase van kerst bij binnenkomst kerstshow marienheem

Dit jaar is de Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming kerk het decor van de kerstshow in Mariënheem. Na twee zeer geslaagde edities van de Kerstshow in ’t As-spel vond de organisatie het tijd voor de volgende stap. De kerk wordt daarom dit jaar extra feestelijk aangekleed en voorzien van technologische hoogstandjes op het gebied van licht en geluid. “Bij binnenkomst zullen de bezoekers zich in een oase van Kerst wanen”, aldus Andre Holtmaat.

De kerstshow bestaat uit het eeuwen oude kerstverhaal in Sallands dialect, met daar overheen ‘een humoristische Mariënheemse saus’, uitgevoerd door de toneelvereniging van Mariënheem. Dit wordt muzikaal omlijst door een Mariënheems gelegenheidskoor, de Swinkling Stars uit Raalte en een akoestische band. In de pauze en na afloop is de Schalm geopend om samen met alle bezoekers na te kunnen genieten van de kerstshow.

In verband met de nieuwe locatie is er weer een beroep gedaan op de bekende vrijwilligers, maar ook zijn er nieuwe mensen en groepen bij het project betrokken. Zo zal de Parabool dit jaar voor alle bezoekers iets lekkers voor bij de koffie maken. Iedereen zet zich dit jaar volledig belangeloos in en het is de bedoeling dat de netto-opbrengst ten goede komt aan de kerk, met als doel permanente buitenverlichting te realiseren.

Om deze unieke kerstshow niet te missen kun je zondag 20 december van 19.00 uur tot tenminste 22.00 uur in je agenda noteren. Zorg dan wel dat je tijdig kaarten koopt á 7,50 euro (incl. chocomelk of glühwein), in de Schalm of bij de Parabool. Telefonisch kun je reserveren bij Andre Holtmaat op 0572-360294. 1 December start de voorverkoop. Wees er op tijd bij, want vol is vol. Mochten er kaarten over blijven, dan kun je deze ’s avonds in de Schalm nog kopen voor 10 euro. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.