nieuwjaarswandeling vanuit museum de laarman

Vanuit museum De Laarman aan de Butzelaarstraat 60 in Luttenberg wordt zondag 3 januari weer gewandeld. Een uitgelezen gelegenheid voor buurtverenigingen, families, bedrijven of vrienden om de waterdichte wandelschoenen aan te trekken en om op een ontspannen manier met elkaar te genieten van een mooie natuurlijk omgeving. 

Je kunt ook individueel wandelen. Er worden drie routes uitgezet door IVN Raalte: 4,5 km, 12 km en 18 km. Omdat het de twintigste keer is dat dit evenement plaatsvindt, wordt tijdens het wandelen door museum De Laarman voor een leuke verrassing gezorgd. De wandelaars van de korte route hoeven vanaf de stopplaats niet terug te lopen. Deze worden teruggebracht met de pipowagen.

Op de stopplaats is koffie en warme chocolademelk, erwtensoep en zelfs glühwein. Vuurkorven en het smidsvuur branden en de kaarsenmakerij is de hele dag geopend. De start is vanuit het museum tussen 9.30 en 13.00 uur. Er wordt voor personen vanaf 13 jaar voor de route en één consumptie een vergoeding van vier euro gevraagd. Kinderen tot en met twaalf jaar onder begeleiding kunnen gratis meewandelen. Weer of geen weer: het gaat door.

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.