nieuwe outfit voor medewerkers groenvoorziening

De gemeente Raalte heeft in maart besloten om de sociale werkvoorziening zelf uit te gaan voeren. Dat betekent dat de inwoners van Raalte binnenkort meer blauw/oranje zien bij de groenvoorziening.

Vanaf 1 januari dragen namelijk 43 medewerkers van de sociale werkvoorziening hetzelfde tenue als de Raalter buitendienst. Deze mensen waren al werkzaam in het groen van Raalte en vanaf het nieuwe jaar doen ze dat in dienst van Stichting Werk. Het enige dat voor deze medewerkers verandert, is de kleur van hun outfit en het logo van de auto’s waarin ze rijden.

In de buitendienst werken op dit moment 26 medewerkers in dienst van de gemeente, die nu ondersteund worden door de 43 medewerkers van de sociale werkbedrijven. In totaal komen 200 mensen die nu een dienstverband hebben bij WEZO, Larcom of Sallcon in dienst van Stichting Werk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.